søndag 13. september 2009

Flotte grå fleecekjoler **SOLGT**

Ja, jeg koser meg virkelig med disse kjolene, synes det er supergøy!! Og så er det artig at jeg har fått så mange bestilinger på disse... Så nå syr jeg som bare det, og håper ventetiden ikke blir for lang!!


Jeg må si jeg tror dette er min favoritt, synes disse to fargene er så flotte sammen. Kommer nok til å lage flere slike ja :) Bestilleren ville gjerne ha noe annet enn hjerter, og jeg synes firkløveren passet så bra på kjolen... kanskje den til og med bringer litt hell :)
Jeg har blitt så glad i denne gråfargen, så det var gøy og sy en til i dette stoffet :) Og svigermor blir så fin i denne kjolen!! Egentlig bare flaks at den passer så bra, for jeg bare tulla da jeg sydde denne... jeg måtte sprette opp sømmen en gang og andre gang klippet jeg den av, brukte jo en halv kveld med den sprettekniven... uansett: resultatet ble heldigvis helt perfekt!!Det ble mye grått denne runden... Jeg ville prøve å lage en ensfarget, og den er til min kjære søster. Synes det røde frisker opp, og denne grå kjolen er absolutt ikke kjedelig!! Så nå bare håper jeg den passer :)
Og så var det ei som likte den firkløveren så godt, så hun ville ha den på sin kjole...
Det var det for denne gang :)

6 kommentarer:

 1. Guri land! Jeg blir helt matt... Imponerende mengder søm, og så flotte de var alle sammen!

  SvarSlett
 2. åååå du er bare helt utrolig flink!!!! Jeg ønsker meg en slik kjole i grått og rosa (lilla var også fin til...);) Så når du får tid så bestiller jeg en slik;)

  SvarSlett
 3. Flotte kjoler dette her altså!
  Ser kjempe deilige ut alle sammen, både i form og farge!!

  SvarSlett
 4. Tusen takk dere!!

  Ja, jeg gjør ikke så mye annet enn å sy om kveldene, men det er utrolig gøy da!!

  Ragnhild, jeg fikser en slik kjole etterhvert...har jo mønsteret klart :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig flotte kjoler, du lager så mye fint!
  Håper det er greit at jeg legger deg til i favoritt-lista på den nye bloggen min...

  SvarSlett
 6. Jeg er veldig fornøyd med min kjole. Var på plan.dag sammen med alle barnehagene i gran lunner og jevnaker og fikk veldig masse skryt av kjolen. Hisen Anne Sigrid i Barnehagen.

  SvarSlett